• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Mikkel Sloth

Torsdagens rygtebørs: PSG bejler til Tottenham-profil

Foto: Getty Images

Her får du de seneste rygter fra de største europæiske klubber

Af Mikkel Sloth

Mauro Icardi fra Inter til Napoli
Note:
Det er næppe nogen hemmelighed, at Antonio Conte gerne vil have Romelu Lukaku til Inter, og det kan betyde et farvel til Mauro Icardi, og ham vil Napoli gerne have fat i. Traditionsklubben har angiveligt gjort et forsøg, men den er ikke i mål endnu.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Danny Rose fra Tottenham til Paris Saint-Germain
Note:
Englænderen er ikke rejst med på Tottenhams træningslejr, og han har angiveligt fået lov til at skifte klub, og det har vakt Paris Saint-Germains interesse.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Merih Demiral fra Juventus til AC Milan
Note:
Den 21-årige landsholdsspiller fra Tyrkiet er kun lige skiftet fra Sassuolo til Juventus, men med købet af Matthijs De Ligt håber AC Milan nu, at det kan lykkes at få fat i midterforsvareren.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Calciomercato

Neymar fra Paris Saint-Germain til Manchester United eller Juventus
Note:
Selvom FC Barcelona er førsteprioriteten, at Neymar nu blevet så desperat efter at komme væk fra Paris Saint-Germain, at han skulle være klar til at kigge andre veje, hvis et skifte til den spanske gigant ikke kan lade sig gøre. Manchester United er en mulighed ifølge Mundo Deportivo, mens Juventus også er et tema ifølge Rai Sport.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mundo Deportivo via the Sun og Rai Sport

Paul Pogba fra Manchester United til Real Madrid
Note:
Manchester United har sat et prisskilt på hele 200 millioner euro på Paul Pogba, og i forsøget på at få råd vil Real Madrid sælge både James Rodriguez og Gareth Bale, som de håber kan indbringe et beløb i samme størrelse.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Marca via The Sun

Bruno Fernandes fra Sporting til Manchester United
Note:
Ole Gunnar Solskjær vil meget gerne have den portugisiske midtbanespiller til Manchester United, og lægger nu pres på klubbens ledelse for at få for at hentet den 24-årige midtbanespiller til Old Trafford.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Express

Malcolm fra FC Barcelona til Tottenham eller Everton
Note
: Malcolms i forvejen usikre situation i FC Barcelona er ikke blevet bedre efter købet af Antoine Griezmann, men selvom vejen til spilletid er lang, kræver FC Barcelona en høj pris for brasilianeren. Hele 60 millioner euro, cirka 450 millioner kroner, lyder prisen på, hvis klubber som Tottenham og Everton vil gøre alvor af deres interesse.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Marca

Nabil Fekir fra Lyon til Valencia
Note:
Det ligner efterhånden et skifte til Spanien for Lyons kaptajn, som tidligere har været tæt på at skifte til Liverpool. Først var det Real Betis, der førte kapløbet, men nu ligner det i stedet, at han er på vej til Valencia, som har budt 40 millioner euro for den 25-årige franskmand.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Le10Sport

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.