• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Rygter Anders Friis Daugbjerg

Torsdagens rygtebørs: Chelsea-stjernefrø skal afløse Sané

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Tipsbladet bringer dig hver dag rygter fra de store internationale ligaer i Europa.

Af Anders Friis Daugbjerg

Callum Hudson-Odoi fra Chelsea til Manchester City
Note: Manchester City anser angiveligt Callum Hudson-Odoi for at være den ideelle afløser for Leroy Sané, der synes at være på vej til Bayern München, selv om han lige nu er skadet.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Manchester Evening News

Ravel Morrison fra Sheffield United til ADO Den Haag
Note: Opholdet i Sheffield United ser alligevel ikke ud til at blive den succes, som manager Chris Wilder og Ravel Morrison selv havde håbet på. Problembarnet har spillet bare 12 minutter i Premier League. Alan Pardew agter af denne grund at lokke Morrison med til Holland.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sky Sports

Daniel Sturridge fra Trabzonspor til Marseille eller Aston Villa
Note: Det kan godt være, at Daniel Sturridge ikke længere får samme opmærksomhed, som da han var i Liverpool, men den engelske angriber gør det ganske hæderligt i tyrkiske Trabzonspor. Sturridge har lavet syv scoringer i 13 kampe, og nu skulle Marseille og Aston Villa være blandt en række klubber, der følger ham.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Læs også:Stjerneparade: Disse spillere kan hentes gratis

Timo Werner fra RB Leipzig til Manchester United
Note: Jagten på Erling Braut Haaland fik Manchester United intet ud af. Derfor har klubben rettet blikket mod Timo Werner, og der er efter sigende mulighed for, at United kan nå til enighed med RB Leipzig om en aftale allerede i løbet af januar. Denne vil sandsynligvis indebære, at Werner bliver i Tyskland i resten af sæsonen.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Daily Express

Jan Vertonghen fra Tottenham til Ajax
Note: Vertonghens kontrakt udløber til sommer, og derfor skal Mourinho til at tage en beslutning om, hvad man ønsker at gøre med Belgieren. I og med den centrale forsvarsspillers kontrakt snart udløber kan det betyde, at man er klar til acceptere et bud på ham allerede i januars transfervindue. Her skulle Ajax være klar til at komme med et bud på ham. Tottenham har haft store forsvarsproblemer, og rygterne går også på, at Mourinho i forvejen leder efter nye forsvarsspillere.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Telegraph

Sadio Mané fra Liverpool til Real Madrid
Note: Et løst rygte er kommet fra Le10Sport, som lyder på, at Real Madrid har taget "første kontakt" til Liverpool omkring et muligt salg af Sadio Mané. Real Madrid og Zidane vil gerne styrke holdet offensivt, da holdet mangler noget power, hvis de igen skal kunne kalde sig et af Europas absolutte tophold. Dog virker det usandsynligt, at Liverpool eller Mané selv, på nuværende tidspunkt, skulle være interesseret.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Le10Sport

Nathan Ferguson fra West Brom til Tottenham:
Note: Som nævnt i ovenstående rygte, jamen så har Mourinho været rimelig åben omkring, at han ønsker at styrke sit forsvar, som har set rystende usikkert ud, siden portugiseren overtog trænersædet i Tottenham. Seneste rygte skulle altså være den blot 19-årige englænder Nathan Ferguson. Mourinho vil dog nok først og fremmest sikre sig en etableret central forsvarsspiller, som han ved han kan "stole på" med det samme.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Mirror

Læs også:Arsenal-træner vil løfte Mesut Özil: Strukturen skal hjælpe ham

Boubakary Soumare fra Lille til Manchester United
Note: Så sent som onsdag aften efter nederlaget til Arsenal fortalte Ole Gunnar Solskjær, at holdet er nød til at finde en central midtbanespiller, da både Scott McTominay og Paul Pogba henholdsvis er ude i et par måneder, og et par uger. Fittet skal dog være rigtigt, sagde Solskjær, og det kan det meget muligt være med den unge Boubakary Soumare fra Lille, som har imponeret i sine 19 kampe for Lille i denne sæson.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mail

Arturo Vidal fra Barcelona til Inter
Note: Vidal ligner en mand som søger nye udfordringer, og flere klubber skulle angiveligt være interesseret i midtbanespilleren. De seneste rygter går på, at Vidal skal tilbage til Italien og Serie A. Midtbanespilleren har ikke set meget spilletid for Barcelona, men har dog med nogle vigtige scoringer og fine præstationer i denne sæson sikret sig et godt omdømme i forhold til, at han stadig er en spiller som kan producere og levere.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: CalcioMercato

Ragnar Sigurdsson til Trabzonspor
Note
: Ragnar Sigurdsson har fået ophævet sin kontrakt med FC Rostov, og det sætter naturligt gang i spekulationer om et skifte til FCK. Ifølge den danske sportsjournalist Søren Sorgenfri skal Ragnar Sigurdsson allerhelst ville retur til FCK, men det er ikke sikkert, der er plads til ham i 2020. Tyrkiske medier skriver, at islændingen kan være meget tæt på at skifte til Trabzonspor, og dermed er der ikke meget, der tyder på, at Ragnar Sigurdsson bliver FCK-spiller i denne omgang.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Flere tyrkiske medier

Læs også:Avis: Real Madrid-reserve rykker til Lyon

Læs også:Medie: Inter jagter midtbanespiller - Eriksen én af to muligheder

Læs også:Tidligere Liverpool-back er på plads i LA Galaxy

---------------------------

Se Brøndby IF - FC Midtjylland og Randers FC - SønderjyskE på Dplay - spotpris til tipsbladet.dk-læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus