Tipsbladet.dk bringer dig hver dag rygterne fra fodboldverden.

David De Gea fra Manchester United til Real Madrid
Note: Den spanske landsholdskeeper viser gang på gang sin klasse i målet for Manchester United, og det har Real Madrid set. I de seneste transfervinduer har der været rygter om, at den spanske storklub ønsker at tilknytte De Gea, og denne gang er der også sat pris på, hvor meget de vil byde: Op mod 600 millioner kroner, hvilket vil gøre De Gea til den dyreste målmand nogensinde.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun

Romelu Lukaku fra Everton til Chelsea
Note: Han har tidligere spillet for Chelsea, og nu vil han tilbage. Den belgiske angriber har eftersigende fortalt sine venner, at han vil tilbage til Chelsea til sommer. Spørgsmålet er, om London-klubben bliver skræmt væk af det prisskilt, Everton har sat på Lukaku. Det lyder på op mod en milliard kroner.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Sun

Alvaro Morata fra Real Madrid til Chelsea
Note: Hvis det ikke lykkes for Chelsea at skrive kontrakt med Romelu Lukaku, har de en backup-plan klan. Alvaro Morata har sagt til Chelsea, at han er utilfreds med spilletiden i Real Madrid, og derfor er han klar til at skifte Madrid ud med London. Hvor meget Real Madrid kræver for deres spanske angriber, vides dog ikke.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Diario Gol

Serge Aurier fra PSG til Manchester United
Note: I denne sæson har flere forskellige forsøgt sig på Manchester Uniteds højre back, men ingen har for alvor gjort sig gældende både offensivt og defensivt. Nu kan der være en ny back på vej. Ivorianske Serge Aurier på 24 år, har fortalt Jose Mourinho, at han ønsker at spille på Old Trafford fra næste sæson.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: L´Equipe

Douglas Costa fra Bayern München til Tottenham
Note: Det kan være hårdt at stå i skyggen. Det må Douglas Costa sande om sit ophold i Bayern München, hvor Ribery og Robben er de klare førstevalg på kanterne, når de er skadesfri. Her vil Tottenham hjælpe den brasilianske kantspiller. Tottenham vil gøre Costa til holdkammerat med Christian Eriksen, og de er villige til at spendere 300 millioner kroner på det.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Daily Mirror

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvilken Superliga-klub har overrasket mest positivt i denne sæson?