2017-10-05 21:08
Foto: Getty Images

Her får du dagens bedste rygter.

Jupp Heynckes til Bayern München
Note
: Den 72-årige træner Jupp Heynckes, som stod bag Bayerns treble i 2013, ser ud til at være på vej tilbage til klubben efter fyringen af Ancelotti.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Bild

Adrien Rabiot fra PSG til Liverpool
Note
: Paris Saint Germain midtbanespiller Rabiot har udtrykt sin kærlighed til Premier League i et interview, hvor han også nævnte, at han var stor Liverpool-fan i sine yngre dage.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: RMC

Alexis Sanchez fra Arsenal til PSG
Note
: PSG's interesse til Alexis Sanchez skulle ikke være afdæmpet siden sommeren, og de lurer angiveligt på at hente ham på en fri transfer til sommer, hvor spillerens kontrakt med Arsenal udløber.
Sandsynlighed: Over middel
Kilde: Le Parisien

Aleix Vidal fra Barcelona til Milan
Note
: AC Milan skulle være i gang med en plan for, hvordan de kan få Barcelonas Vidal til klubben allerede til vinter. Spilleren får ikke så meget spilletid i Spanien, og det ser ud til at han vil passe perfekt ind i Serie A-klubben.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: CalcioMercato

Ross Barkley fra Everton til Tottenham
Note:
Chelsea var angiveligt blot et lægetjek fra at hente Ross Barkley, men Tottenham har ikke opgivet kampen om at få spillerens underskrift. Chelsea fastholder dog interessen for Ross Barkley.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Daily Mirror

Robin Van Persie fra Fenerbache til Feyenoord
Note:
Den 34-årige hollænder vil vende retur til sit hjemland og blive holdkammerat med danske Nicolai Jørgensen. Det var her, Robin Van Persie begyndte sin professionelle karriere.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: Aksam

Javier Pastore fra PSG til Chelsea eller Liverpool
Note:
Javier Pastore må forlade klubben til januar, har PSG meddelt til spilleren, og derfor kigger både Chelsea og Liverpool på den argentinske offensivspiller.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: El Gol

Theo Walcott fra Arsenal til Inter
Note:
Siden 2006 har Theo Walcott været en del af Arsenal-mandskabet, men nu kan det blive nye tider for den hurtige spiller. Inter Milan overvejer at hente spilleren til januar.
Sandsynlighed: Under middel
Kilde: Calciomercato

Jack Harrison fra New York City til Manchester City eller Manchester United
Note:
20-årige Jack Harrison er netop blevet udtaget til U-21 landsholdet i England for første gang. Det har fået to engelske storklubber til at få øjnene op for MLS-stjernen.
Sandsynlighed: Middel
Kilde: The Sun

SENESTE NYT...
OP | NED