• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

I FCK er der store forhåbninger til, at Morten Nordstrand kan genfinde tidligere form, når han til sommer vender hjem fra lejeopholdet i Groningen.

Af Anders Junge Ernst

For kort tid siden blev det klart, at Morten Nordstands lejeophold i hollandske Groningen ikke bliver omvekslet til en permanent aftale, og dermed ryger den danske angriber tilbage til FCK til sommer.

LÆS OGSÅ: NORSTRAND TILBAGE TIL FC KØBENHAVN

Det betyder, at Ståle Solbakken kan se frem til at få endnu et kort på hånden, når angrebskabalen skal lægges. Forreste geled tæller i forvejen prominente navne som Ailton, Cesar Santin og Dame N'Doye, men i følge sportsdirektør Carsten V. Jensener skal Morten Norstrand nok få sine muligheder.

- Morten Nordstrand er en anerkendt og stærk angriber, og da han var i FCK, var han klubbens topscorer, så på den baggrund har han da høj status, og forventningen er da, at han kan gøre det igen,  siger Carsten V. Jensen til tipsbladet.dk.

Dermed tegner gensynet med FCK til at blive positivt for Morten Nordstrand, og Carsten V. Jensen har da allerede været i koktakt med hovedpersonen i kølvandet på, at det nu er en realitet, at han vender hjem.

- Jeg har allerede snakket med ham og fortalt, at han er hjertelig velkommen, siger Carsten V. Jensen.

Indtil videre skal Morten Norstrand dog fortsat opholde sig i Holland, da det først er d. 30 juni, at lejeopholdet med Groningen udløber.

Superliga

Mere Superliga

Fokus