• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Efter et kort ophold i den norske Tippeliga-klub Fredrikstad FK, vender Brøndby-backen tilbage fra Norge for at få afklaret fremtiden.

Af Rasmus Porsman Hansen

Daniel Wass blev i sommer lejet ud til den norske Tippeliga-klub Fredrikstad FK. Selvom det har været småt med spilletid til den talentfulde højre back, fortryder han ikke skiftet til Norge.

- Jeg føler selv at jeg har fået meget mere personlig erfaring af at være i Norge. Selvfølgelig har det været en kæmpe omvæltning for mig at være væk fra venner, og familie i Danmark, men jeg fortryder absolut ikke min tid i Norge, siger Daniel Wass til tipsbladet.dk

Om få uger vender Daniel Wass hjem til Brøndby, hvor han skal have afklaret sin fremtid. Formentlig i form af en ny lejeaftale.

Da Brøndby i sommer hentede den svenske landsholdsback Mikael Nilsson til klubben, begyndte det at se småt ud med spilletid til den talentfulde back.

Daniel Wass blev udlejet til den norske Tippeliga-klub Fredrikstad FK. Opholdet i Norge har været en blandet fornøjelse for den 20-årige Brøndby back.

- Det har selvfølgelig været en stor skuffelse med så lidt spilletid jeg har fået, jeg spillede de første to kampe, og siden da har det været meget småt med spilletid.

- Jeg tror det har noget at gøre med at efter de første to kampe fik vi ny træner, og ny spillestil. Kampen mod Lyn i sidste spillerunde var klart en af mine bedste optrædender, hvor jeg fik vist mine kvaliteter, og fik ros og endda scoret et mål, siger Daniel Wass.

Den norske Tippeliga er nu færdigspillet, og Daniel Wass vender tilbage til Brøndby om et par uger efter et lejeophold, som han har fået en del erfaring ud af. Dog glæder han sig til at vende hjem til Brøndby.

- Jeg glæder mig rigtig meget til at komme hjem til de trygge rammer i Danmark igen, og til at se alle de gamle ansigter ude i Brøndby. Om min fremtid i Brøndby IF skal jeg have mig en snak med sportschef Anders Bjerregaard. Jeg vil rigtig gerne blive i Brøndby, og glæder mig til at komme i gang med træningen derhjemme, siger Daniel Wass.

Daniel Wass har stadig halvandet år tilbage af sin kontrakt, med Brøndby IF.

Superliga

Optakt: Hobro IK - Randers FC
Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro har vundet de seneste tre hjemmekampe og kæmper nu for at komme væk fra sidstepladsen, mens Randers FC omvendt ...

Mere Superliga

Fokus