• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Jacob Nielsen forventer ikke, at der skal hentes en ny central midtbenspiller som afløser for Kenneth Møller Pedersen, der igår annoncerede, at han stopper i Randers FC.

Af Simon Møbjerg Sørensen

Randers FC's direktør Jacob Nielsen begræder afskeden med Kenneth Møller Pedersen, der igår annoncerede, at han forlader klubben, når hans kontrakt udløber ved årsskiftet. Samtidig skal lejesvenden Esben Hansen formentlig tilbage til OB, hvorfor der måske er et hul på Randers' midterste midtbane, eller hvad?

- Vi har stor tiltro til de spillere, vi har. Altså primært Jonas Damborg og Tidiane Sane, og så kan Mads Fenger faktisk også spille pladsen, siger Jacob Nielsen til tipsbladet.dk.

Kenneth Møller Pedersen har spillet 15 ud af 17 Randers-kampe fra start i dette efterår, men skal Randers handle ind til pladsen, så skal der opstå noget ekstraordinært, siger direktøren.

- Vi orienterer os på markedet selvfølgelig, men finder vi ikke den helt rette til pladsen, så handler vi heller ikke, understreger han.

LÆS OGSÅ: Randers holder ikke midterforsvar-udsalg

Superliga

Optakt: Hobro IK - Randers FC
Optakt: Hobro IK - Randers FC

Hobro har vundet de seneste tre hjemmekampe og kæmper nu for at komme væk fra sidstepladsen, mens Randers FC omvendt ...

Mere Superliga

Fokus