• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC Midtjyllands cheftræner Thomas Thomasberg giver ingen garantier for spilletid til hjemvendte Baba Collins. Nigerianeren skal finde sit bedste niveau, hvis han skal have spilletid.

Af Morten Top

Nigerianske Baba Collins er netop vendt hjem til FC Midtjylland efter et noget mislykket lejeophold i Vejle, hvor en del skader satte en stopper for angriberens udvikling.

Nu er det så blevet tid til, at 22-årige Collins får det gennembrud, der har manglet de sidste par år i FC Midtjylland, men der bliver kamp om pladserne ifølge cheftræneren.

- Vi har Ken Fagerberg, Jude Nworuh, Mikkel Thygesen, Frank Kristensen, og nu har vi Baba tilbage. Der er kamp om pladserne, og der kræver det, at Baba kommer op på noget nær sit maksimale niveau, hvis han skal få noget spilletid, siger Thomas Thomasberg til Tipsbladet.dk.

Læs hele artiklen om Baba Collins i Tipsbladet Update, der er på gaden i dag!

Den midtjyske klub tror dog stadig på Baba Collins' talent, og det er da også derfor, man har valgt at hente ham hjem igen.

- Baba har hele tiden været udråbt som et stort talent, og det er jo ikke helt blevet indfriet, siger Thomasberg og fortsætter:

- Han er forholdsvis ung endnu, men han kommer i skarp konkurrence. Jeg synes, jeg har flere gode alternativer af unge angriber, og der må Baba må jo bare sørge for, at han kommer forrest køen.

FC Midtjylland spiller sæsonens første kamp den 18. juli, når Esbjerg kommer til Herning i en træningskamp.