• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Udekampen mellem AGF og AC Horsens kan gøre en ende på en bemærkelsesværdig statistik for den århusianske traditionsklub.

Af Stefan Buur Hansen

2-1-gevinsten mod FC Midtjylland var AGF's tredje hjemmesejr i træk, og det har århusianerne ikke præsteret siden april-maj 2004.

Søndag står endnu en rekord så for fald, hvis det lykkes for AGF at besejre AC Horsens. For kan spillerne overhovedet huske, hvornår det sidst er sket, at de hvide har vundet tre ligakampe i træk?

- Nej... kan du fortælle mig det? Jeg husker det ikke, men vi har rigtigt fine muligheder. Så vidt jeg husker, slog vi dem sidst, men det handler bare om at fortsætte i samme spor uanset modstanderen, lyder det fra målmand Steffen Rasmussen, da tipsbladet.dk stiller spørgsmålet med henblik på udekampen mod den gule fare.

En undersøgelse fra statistikerne Elbech & Thomsen afslører, at vi skal præcis fem år tilbage i tiden for at finde den seneste sejrsstime på tre kampe i træk fra AGF's side. Og pudsigt nok var en af kampene også dengang en 2-1-sejr på hjemmebane mod FC Midtjylland.

De to øvrige sejre faldt mod AB og Frem, som begge frister en tilværelse i den næstbedste række nu om stunder.

Fakta: AGF's seneste stime med tre sejre i træk:

29.10.2003: AGF-AB 3-1
02.11.2003: Frem-AGF 1-2
08.11.2003: AGF-FC Midtjylland 2-1

Du kan finde meget mere statistik og data fra blandt andet SAS Ligaen her på tipsbladet.dk ved at klikke her!

Superliga

Optakt: AGF - FC Midtjylland

AGF har åbnet foråret med to sejre i to kampe, og nu venter en meget svær modstander i FC Midtjylland, der ligeledes ...

Mere Superliga

Fokus