• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Midtbanemanden Jacob Neestrup har kontraktudløb til sommer og siger farvel til FCK.

Af Thomas Pyndt

I efteråret 2007 lavede vi i Tipsbladet et dobbelt interview med de seneste skud på talentstammen i FC København. Midtbanemanden Jacob Neestrup og den i B93 hentede forsvarer Mathias Jørgensen havde begge skrevet kontrakt og fortalte nu om deres håb og drømme.

For nummer 25 med tilnavnet Zanka gik de i opfyldelse, men for nummer 27 med Neestrup på ryggen har det været sværere. Det er kun blevet til tre officielle kampe for FCK, og ingen siden det store interview i efteråret 2007. Så nu tager den 21-årige midtbanemand konsekvensen.

- Status er, at jeg forlader FCK til sommer. Min rådgiver er i dialog med nogle klubber, og det ser fornuftigt ud, vil jeg mene. Jeg prøver i hvert fald at trække den, så jeg kan finde så god en klub som muligt, siger Neestrup til tipsbladet.dk, men har ikke lyst til konkret at kommentere, om det betyder, at han allerede har afvist muligheder.

- Nej, det vil jeg ikke sige noget om. Men jeg snakker med nogle klubber, lyder det fra midtbanemanden, der ikke er bekymret for sine muligheder.

Men hvorfor forlader han FCK?

- Det siger sig selv, hvorfor jeg vil videre. FC København er den sværeste klub i Skandinavien at spille sig på holdet for som ung spiller, men jeg har haft det rigtig godt. Jeg har udviklet mig meget og har haft fantastisk daglig træning over to år, så nu trænger jeg til at komme ud og spille i en højere række end 2. division Øst. Meget højere, siger Jacob Neestrup med eftertryk.

Jacob Neestrup er blot en af 37 SAS Liga-spillere med kontraktudløb til sommer. Hvem er på listen og hvordan er deres fremtidsudsigter?

Det kan du læse meget mere om i Tipsbladet Indsigt, på gaden i morgen fredag.

Få Danmarks eneste rendyrkede fodboldavis leveret til døren. Bestem selv dit abonnement her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus