AC Milan delte med oprykkere i Stefano Piolis debut

Lecce scorede et flot mål i overtiden mod AC Milan, da de to hold spillede uafgjort søndag aften.

Efter en sæsonstart, der bød på blot ni point efter syv spillerunder i Serie A, valgte AC Milan at fyre cheftræner Marco Giampaolo i starten af landskampspausen for i stedet at hyre Stefano Pioli.

Søndag aften stod Stefano Pioli for første gang på sidelinjen som AC Milan, men det blev ikke til en sejr i debuten for den 54-årige italiener. AC Milan måtte i stedet nøjes med et point, da de spillede 2-2 på hjemmebane mod oprykkerne Lecce.

AC Milan kom ellers foran i det 20. minut på et flot mål af tyrkiske Hakan Calhanoglu. Efter en lang aflevering fra Lucas Biglia tæmmede tyrkeren bolden i Lecce-feltet, før han flugtede bolden i mål fra en skarp vinkel.

Værterne holdt fast i føringen indtil det 62. minut, hvor AC Milan-backen Andrea Conti begik straffespark. Straffesparket reddede Gianluigi Donnarumma, men desværre for ham endte bolden efterfølgende for fødderne af Khouma Babacar, der nemt kunne sende bolden i mål.

I jagten på sejrsmålet sendte AC Milan polske Krzysztof Piatek i aktion, og det viste sig at være en god beslutning. Polakken lignede en matchvinder, da han ti minutter før tid scorede til 2-1, men sådan skulle det ikke gå. I overtiden udlignede Marco Calderoni nemlig med et brag af et langskud.

Mere blev der ikke scoret, og de to hold fik hver især ét point. AC Milan har nu 10 point efter otte spillerunder, og det er nok til en plads som nummer 12 i Serie A.