AC Milan sejrede sikkert mod Chievo

Trods et brændt straffespark endte AC Milan med at vinde sikkert mod Chievo.

AC Milan er rigtig godt kørende for tiden. De seneste fire kampe er endte med 10 point - og de gode takter skulle fortsætte, da Chievo kom på besøg på San Siro lørdag aften.

Carlos Bacca åbnede målscoringen efter 24 minutter, men efter 43 minutter udlignede Jonathan de Guzman på et straffespark.

Den førnævnte columbianske angriber fik en ny mulighed for at score for AC Milan, da han i første halvlegs overtid skulle tage sig af et straffespark, men for første gang i hans tid som Milan-spiller, misbrugte han.

Han gjorde dog skaden god igen efter 70 minutter, da han scorede til 2-1.

Indskiftede Gianluca Lapadula lukkede kampen med sin scoring til 3-1 efter 82 minutter.

Med sejren rykker AC Milan op over Milano-bysbørnene Inter, der dog i morgen skal spille mod Cagliari.