• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Michael Ehrhorn

AC Milan vil forlænge med stjerne

AC Milan vil meget gerne forlænge aftalen med wing-profilen Suso, men det kan blive en dyr omgang.

Af Michael Ehrhorn

Når man skal kigge på AC Milans offensiv, så er det fuldstændig umuligt at komme uden om wing-stjernen Suso. Han har været en af de helt store faktorer for klubben gennem de seneste sæsoner, hvor det er blevet til 20 mål og 26 assists i tre sæsoner.

Det gjorde også, at der var masser af interesse for Suso i det netop overståede transfervindue. Fiorentina, AS Roma og Lyon var alle på banen, men en aftale blev der ikke landet.

Læs også: AC Milan sender forsvarsspiller til Frankrig

Nu skriver Calciomercato så, at AC Milan allerede nu går i gang med at arbejde på en forlængelse af Suso's aftale, der løber frem til sommeren 2022. Det kræver dog lidt benarbejde at få den i hus.

Første opgave for AC Milan bliver at få fjernet den frikøbsklausul på 38 millioner euro, som der lige nu er på Suso. Det kan nemlig blive det helt store problem i forhold til at holde på ham.

Udover det melder Calciomercato, at det ikke bliver nogen helt billig omgang at forlænge. I dag får Suso i omegnen af 26 millioner kroner om året, men skal man også have wingeren fremover, bliver der meldt om en lønstigning op til 40 millioner kroner årligt.

Superliga

Mere Superliga

Fokus