• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Jørgensen

Agent: Milinkovic-Savic er bedre end Pogba

Sergej Milinkovic-Savic storspiller i Serie A for tiden, og ifølge hans agent er serberen en bedre spiller end Paul Pogba.

Af Morten Jørgensen

Klubber som Manchester United, Real Madrid og Paris Saint-Germain er angiveligt ude efter Sergej Milinkovic-Savic.

Lazio-spillerens agent, Mateja Kezman, har flere gange udtrykt, at der er stor interesse for midtbanespilleren, men samtidig har den italienske klub også sat et prisskilt på 750 millioner kroner for serberen.

Agenten sammenligner nu også sin klient med den nuværende Real Madrid-manager, Zinedine Zidane, mens Kezman også mener, at Milinkovic-Savic er bedre end Paul Pogba.

- Da Sergej kom til Italien, blev han sammenlignet med Pogba, fordi det på det tidspunkt var det nemmeste i forhold til karaktertræk. Jeg respekterer virkelig Pogba, og andre midtbanespillere som kan løbe og arbejde for holdet, men jeg synes nu, at Sergej har anderledes og bedre kvaliteter end Pogba, fortæller Kezman til Mozzart Sport og fortsætter:

- Over de seneste seks måneder har han udviklet sig enormt i Lazio. Hvis han fortsætter sit gode helbred, kan han blive den mest komplette spiller i verden. Han har utrolige evner, og du vil ikke finde en anden spiller i verden med den power, styrke og højde kombineret med teknik og taktisk opmærksomhed. Han har teknik som en brasilianer, og på flere områder minder han mig om Zinedine Zidane.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus