• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Allegri bliver den første træner til at vinde fem Serie A-titler i træk

Max Allegri nærmer sig efterhånden den ultimative rekord for flest mesterskaber overhovedet i italiensk fodbold.

Af Oliver Okstrøm

Juventus snuppede lørdag de italienske mesterskab for ottende gang i træk, da de slog Fiorentina med 2-1 på hjemmebanen i Torino. Det var samtidig også cheftræner Max Allegris femte i træk.

Det er noget, som ingen andre trænere har klaret i Serie A, og han nærmer sig da også rekorden for flest mesterskaber i alt nogensinde. Her er det dog stadig Giovanni Trappattoni, som har rekorden for flest Serie A-titler med syv af slagsen.

Når Allegri ikke har været træner for Juventus i alle deres otte seneste mesterskaber, så skyldes det, at det var Antonio Conte, som var cheftræner for 'Den gamle dame' i de tre første af de seneste otte. Derudover har Allegri også vundet et mesterskab med Milan.

Dette mesterskab sender dog Allegri foran både Fabio Capello og Marcello Lippi, som pudsigt nok begge har vundet med Juventus. 

Juventus selv tog desuden rekorden for flest mesterskaber i træk for en klub i de fem største europæiske ligaer. Derudover tangerer de også rekorden for den tidligste fejring af mesterskabet, som de nu deler med Inter og Fiorentina med fem runder tilbage.

Trofæet vil blive overrakt til Juventus efter deres næste hjemmekamp mod Atalanta.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Brøndby IF - AGF

AGF jagter sæsonens anden sejr og den første på Brøndby Stadion siden 2007. Brøndby IF jagter topholdene FC København og FC Midtjylland.