2016-01-19 18:26
Foto: Carlo Baroncini/Polfoto

Det bliver ikke med den franske verdensstjerne på banen, når Juventus møder Lazio i den italienske pokalturnering onsdag.

Juventus har kørt derudad på det seneste i Serie A med vanvittige ni sejre i træk. En af de spillere, som har haft æren af det, er franske Paul Pogba. Men når Juventus går på banen onsdag i Coppa Italia mod Lazio på udebane, så bliver det med en pause til deres midtbaneprofil.

Det hentyede de italienske mestres træner Max Allegri til tirsdagens pressemøde frem mod kampen.

- Pogba har spillet med i rigtig mange kampe, og han kan godt ende med at få en pause. Kwadwo Asamoah står klar i stedet, lyder det fra Allegri.

Udskiftningen sker uden de store betænkligheder for mestertræneren.

- Holdet har ikke vist nogen tegn på svaghed, selv med mange ændringer. I morgen går det bedste hold på banen - også med tanke på kampen søndag i baghovedet, siger Allegri.

Søndag møder Juventus et andet Rom-mandskab, når de på hjemmebane møder Roma i Serie A. I den liga er Juventus nu efter en forfærdelig sæsonstart kommet op på andenpladsen, hvor de nu er to point efter Napoli på førstepladsen. Her vil en tiende sejr i træk til Juventus kunne true Napoli, der møder Sampdoria.

SENESTE NYT...
OP | NED