• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Allegri hylder Ronaldos stil: Han er meget afslappet

Foto: Getty Images

Juventus-træner Max Allegri er imponeret over, hvor nemt Ronaldo er kommet på plads i klubben.

Af Oliver Okstrøm

Den portugisiske verdensstjerne Cristiano Ronaldo har igennem det meste af sin karriere været vant til at få masser af opmærksomhed. Det er der ikke blevet mindre af på det seneste, hvor det både er blevet til et skifte til Juventus og anklager om voldtægt.

I den italienske klub peger holdets træner Massimiliano Allegri på, at Ronaldo har masser af ro. Det siger han til pressemødet forud for Juves kamp mod Genoa lørdag aften.

- Cristiano er meget afslappet og arbejder godt. Hvad angår hans personlige anliggender, så har det ikke noget med mig at gøre. Jeg kan ikke fortælle om det, lyder det fra Allegri.

Juventus-træneren kan dog godt gå ind i at fortælle, hvordan Cristiano Ronaldo er faldet til i mesterklubben, hvor det er gået stærkt med integrationen af ham.

- Han er meget nede på jorden, og han tilvænner sig rigtig fint i vores system. Han har hjulpet holdet, og han har bragt en stor andel af ansvar ind på holdet, hvilket også var der før. Han scorer mål, hvilket han er kendt for, men han kommer også med oplæg, fortæller Allegri.

Juventus har vundet alle kampe i denne sæson i alle turneringer, og kampen mod Genoa spilles klokken 18, og den kan ses direkte på Strive.

Superliga

Mere Superliga

Fokus