Mandagens rygtebørs: Juventus øjner United-back
2016-02-27 16:44
Foto: Polfoto/Luca Bruno

Juventus-træneren forudser en hård kamp søndag, og opfordrer sine spillere til at spille med større intensitet end de viste mod Bayern München.

Bianconeri vandt overbevisende 3-0 over Roberto Mancinis mandskab i det første opgør af to i deres Coppa Italia-semifinale tilbage i januar, og onsdag skal det andet opgør så spilles. 

Men inden den kamp løber af stablen mødes de to igen i Serie A, hvor Juventus er ét point fri af Napoli i toppen af ligaen, mens Inter er faldet ned på femtepladsen i rækken efter en dårlig periode. 

Men Allegri har dog fremhævet Nerazzurris kvaliteter og opfordrer sine spillere til at spille med større intensitet end de spillede med i 2-2-opgøret mod Bayern München i Champions League tirsdag. 

- Inter er et fysisk hold, og det bliver en hård kamp. Vi skal spille meget godt teknisk, spille bolden hurtigt og gøre det langt bedre, end vi gjorde i store dele af tirsdagens kamp. Uanset ligatabellen, så er det et 'Derby d'Italia', fortalte Allegri ifølge Goal.com og fortsatte: 

- Vi skal vinde morgendagens kamp, da det ville betyde, at der er én kamp mindre, vi skal vinde for at kunne løfte Scudettoen, sluttede han. 

 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?