• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Mads Bye Marboe

Allegri: Mental styrke gør Ronaldo unik

Foto: Getty Images

Massimiliano Allegri mener, at det er Cristiano Ronaldos psyke og professionalisme, der adskiller ham fra andre spillere.

Af Mads Bye Marboe

Cristiano Ronaldo er blevet 34-årig gammel, men portugiseren viser ingen tegn på, at alderen er begyndt at sætte sit aftryk.

I sidste sæson blev Ronaldo kåret til den bedste spiller i Serie A, og senest scorede Juventus-angriberen hele fire gange i Portugals 5-1-sejr over Litauen.

Nu lovprises den tidligere Real Madrid-stjerne så af Massimiliano Allegri, som nåede at være træner for Ronaldo i en enkelt sæson i Torino-klubben.

- Hans styrke ligger på den mentale side. Han er 34 år gammel, han har vundet mesterskaber, europæiske titler og gyldne bolde, men han har stadig drivkraften, som gør forskellen, udtaler den italienske træner ifølge Goal og tilføjer:

- Teknikken er fundamental for at kunne blive på højeste niveau i mange år, men forskellen bliver gjort i hovedet og af professionalismen. Om jeg foretrækker Ronaldo eller et ungt talent? Ronaldo, uden tvivl.

Allegri slår desuden fast, at han ikke fortryder, at han forlod klubben efter sidste sæson.

- Jeg har på ingen måde fortrudt det valg, jeg tog. Tingene må ikke blive forcerede. Efter fem år var det tid til at tage en pause, og det havde præsidenten måske forstået før mig.

Massimiliano Allegri førte Juventus til Serie A-titlen i samtlige fem sæsoner, han var i klubben.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.