• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Allegri: Nu skal vi sikre Serie A-titlen

Foto: Getty Images

Max Allegri var stolt af sine spilleres præstation i pokalsejren, men kigger nu fremad, hvor Serie A-titlen skal sikres hurtigst muligt.

Af Victor Risager

Der var ingen slinger i valsen, da Juventus onsdag aften sikrede sig deres fjerde pokaltitel i træk med en 4-0-sejr over AC Milan. Cheftræner Max Allegri var derfor ovenud tilfreds med sine spilleres præstation. 

- Vi fik trofæet. Spillerne leverede en fantastisk præstation og fortjente sejren, uden at tage noget fra Milan, som spillede godt i første halvleg, fortæller Allegri ifølge Football Italia og tilføjede, at spillerne fik lov til at fejre det:

- Jeg havde fortalt spillerne, at de blev nødt til at nyde aftenen med så meget glæde hos fansene og klubben. De fortjener at fejre det, fordi når de arbejder hårdt og nyder fodbold, er de svære at slå.  

Men selv om de kunne juble over pokalsejren, er der ikke tid til at ligge på den lade side. Serie A-titlen skal også sikres hurtigst muligt.

- Nu skal vi sikre Serie A-titlen og nyde denne fantastiske sæson.

Juventus kan sikre mesterskabet allerede i næste spillerunder, når de gæster Roma. Hvis de får bare ét point i den kamp, kan Napoli ikke længere indhente dem.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.