2016-01-09 18:50
Foto: Marco Vasini/Polfoto

Juventus vil gøre det endnu bedre, og derfor melder Allegri nu ud, at de går efter at hente en topspiller i dette vindue.

Juventus er i gang med et stort comeback i Serie A efter en rædsom begyndelse på sæsonen. Men nu er holdet kun tre point efter førerholdet i ligaen, Inter, og derfor går de ind til et januar-vindue, hvor de gerne vil forstærke holdet lidt ekstra.

Juventus møder søndag Sampdoria i Serie A, og til pressemødet lørdag frem mod kampen gjorde holdets træner Max Allegri det klart, at han bestemt er opsat på at tilføje en spiller mere til holdet.

- Vi har talt med bestyrelsen om vores transferplaner, hvor vi skal have fundet en strategi frem. Jeg vil gerne have, at vi henter en topspiller, så vi kan forstærke holdet. Hvis muligheden kommer, så griber vi den, siger Allegri.

Nogle af de navne, der har været sat i forbindelse med Juventus er Dortmunds Ilkay Gündogan og Sevillas Ever Banega, som skal være med til at gøre Juventus' centrale midtbane endnu bedre.

Juventus er meget formstærke for tiden, hvor de i Serie A har vundet otte kampe i træk, og dermed lægger hårdt pres på de omkringliggende hold i toppen af Serie A. Derfor er de stadig med i kampen om mesterskabet, som i deres tilfælde vil være det femte af slagsen i træk.

SENESTE NYT...
OP | NED