• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Allegri vil have folk bag respektløs graffiti arresteret

Med hån mod afdøde Juventusfans og ex-anføreren Gaetano Scirea blev der lavet graffiti ved Juves fanafsnit i Firenze. Det skal have konsekvenser, mener Max Allegri.

Af Oliver Okstrøm

Juventus spillede lørdag aften på udebane mod Fiorentina, hvor de italienske mestre vandt kampen med 3-0. Det var dog et meget specielt syn, der mødte dem, da spillerne ankom til Stadio Franchi inden kampen.

Her var der meget offensive og respektløs graffiti at finde omkring udebanefansenes indgang, som blandt andet handlede om den afdøde og tidligere Juventus-anfører Gaetano Scirea, som døde i en bilulykke i 1989 under en talentspejder-opgave i Polen.

Derudover var der også tekst om ofrene for Heysel-katastrofen, hvor 39 italienske fans døde i forbindelse med Champions League-finalen i 85 mellem Juventus og Liverpool. Det var noget, som Fiorentina-ledelsen hurtigt reagerede på, da de så det - og derfor blev det hele malet over så hurtigt som muligt.

Juventus-træner Max Allegri blev spurgt til, hvordan han havde det med graffitien ved pressemødet efter kampen, og han holdt sig bestemt ikke tilbage.

- Det handler om respekt. Det har intet at gøre med bestemte fanbaser, men enkelte mennesker, og den person, der skrev sådanne ting burde blive arresteret, lyder det fra Allegri.

Fiorentinas præsident Andrea Della Valle har desuden også fordømt de handlinger, der er sket.

Superliga

Mere Superliga

Fokus