Officielt: Monaco henter ung, fransk offensivspiller
2016-01-16 18:45

Anders Christiansen er på vej væk fra italienske Chievo, hvor der nu meldes om hollandsk og svensk interesse.

Anders Christiansen fik en drøm opfyldt, da han blev solgt til Serie A-klubben Chievo. I Italien har danskeren dog ikke for alvor fået muligheden for at imponere, og kun fire kampe er det indtil nu blevet til. En situation, der ikke er holdbar, og af samme grund ventes det ifølge flere, at danskeren i løbet af januar kan skifte til et nyt eventyr. 

Her kommer den tidligere Lyngby og FC Nordsjælland-spiller dog ikke til at mangle muligheder. Ifølge Gianluca Di Marzio er der nemlig netop nu to muligheder for Anders Christiansen. Hollandske Heerenveen har henvendt sig med en forespørgsel, mens også den svenske storklub Malmö FF skulle vise interesse. 

Det er endnu usikkert, hvor hovedpersonen selv står i forhold til rygterne om et skifte til en af de to klubber. Heerenveen har dog tidligere lokket flere danskere til, mens også den svenske liga nyder godt af danske forstærkninger. Om rygtet fra Gianluca Di Marzio holder vand er samtidig usikkert, men mediet rammer ofte plet i transfer-aktiviteter mellem klubber. 

Anders Christiansen er 25 år, og kom til Chievo i 2015 fra FC Nordsjælland. I Farum havde midtbanespilleren optrådt siden 2012, hvor han skiftede efter succes i Lyngby Boldklub. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?