Ankersen og Genoa trækker det længste strå i danskerduel

Peter Ankersen og Andreas Skov Olsen var begge i aktion i lørdagens opgør mellem Genoa og Bologna.

0-3.

Sådan lød resultatet, da Genoa lørdag vandt over Bologna på udebane i den 24. spillerunde af Serie A.

Peter Ankersen var i startopstillingen hos Genoa, mens Lasse Schöne ikke var med i truppen grundet en muskelskade.

Genoa bragte sig i front efter 28 minutters spil på et mål af Adama Soumaoro.

Tingene blev ikke nemmere for hjemmeholdet, hvis angriber Jerdy Schouten fik direkte rødt kort efter en voldsom tackling.

Kort før pausen blev det endnu værre for hjemmeholdet, da Antonio Sanabria udbyggede Genoas føring til 0-2.

Fra anden halvlegs begyndelse blev Ankersen pillet ud til fordel for Edoardo Goldaniga, og danskeren måtte derfor se resten af opgøret fra bænken.

Med en halv time igen af kampen blev danske Andreas Skov Olsen skiftet ind for Bologna.

Danskeren og resten af hjemmeholdet formåede ikke at vende opgøret til deres fordel, og mod kampens afslutning fik de tildelt det andet røde kort.

Stefano Denswil nedlagde en Genoa-spiller i feltet, der resulterede i hans andet gule kort og et straffespark til udeholdet. Domenico Criscito eksekverede straffesparket med succes og scorede til slutresultatet 0-3.

Dermed rykkede Ankersen og Genoa tættere på Sampdoria, der ligger lige over nedrykningsstregen i Serie A. Blot ét point adskiller de to klubber, men Sampdoria skal først i aktion søndag på hjemmebane mod Fiorentina.

Skov Olsen og Bologna ligger øjeblikkeligt på en syvendeplads i Serie A med ni point op til Atalanta på fjerdepladsen, der giver adgang til gruppespillet i Champions League.