Atalanta med Cornelius sender Napoli ud af Coppa Italia

Andreas Cornelius og Atalanta er klar til semifinalen i den italienske pokalturnering efter en 2-1-sejr over Serie A-topholdet Napoli.

Andreas Cornelius fik tirsdag aften chancen fra start for Atalanta i opgøret mod Serie A's førerhold, Napoli, i den italienske pokalturnering. Her blev det til en 2-1-sejr for Atalanta-holdet, som nu er klar til semifinalen i turneringen.

For Cornelius' vedkommende fik han en fod med i målet til 1-0 for Atalanta efter 50 minutter, da han fik taget en bold ned, som kom fra højresiden. Instinktivt sparkede han på den, men den blev rettet af fra en Napoli-forsvarer. Bolden landede derefter for fødderne af Cornelius' holdkammerat Castagna, som kunne score.

Alejandro Gomez fordoblede Atalanta-føringen efter 81 minutter, da han kæmpede sig frem og ind i feltet, hvorefter han hamrede bolden ind bag Napoli-målmand Sepe, der til dagens kamp havde fået muligheden for at vise sig frem mellem stængerne.

Få minutter efter kom Napoli på tavlen, da Insigne sendte et indlæg ind i feltet, hvor Mertens kunne reducere. Mere blev det dog ikke til for Napoli, og dermed kunne Andreas Cornelius og resten af hans holdkammerater løfte armene i vejret.

Nu er Bergamo-klubben i semifinalen i Coppa Italia, og her skal de møde vinderen af opgøret mellem Torino og Juventus. I den anden semifinale er de to deltagere allerede fundet. Her er det Milan og Lazio, der skal mødes.

Næste kamp for Cornelius og Atalanta er på lørdag i Serie A, hvor de møder AS Roma.