• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicolai Dupont

Atalanta nærmer sig Europa-pladser i Serie A

Foto: Marco Luzzani/GettyImages

Bergamo-klubben slog søndag Pescara med 2-0 og er nu lige i hælene på Inter på femtepladsen.

Af Nicolai Dupont

Atalanta nærmede sig søndag top fem i Serie A, der giver adgang til Europa League-fodbold. Den norditalienske klub slog bundproppen Pescara med 3-0 hjemme på Stadio Atleti Azzurri d'Italia.

Efter 14 minutter bragte Gomez hjemmeholdet foran. Gæsterne fra Pescara kom aldrig med de helt store offensive udskejelser, så da Grassi udbyggede føringen efter 69 minutter, så var kampen de facto afgjort. Alligevel fik Gomez banket det sidste søm i kisten, da han i kampens overtid scorede til 3-0.

Læs også: Atalanta og Fiorentina delte i målløs kamp

Resultatet betyder, at Atalanta ligger på sjettepladsen i Serie A med 55 point - det samme antal som Inter på femtepladsen.

Andetsteds slog Bologna Chievo i kampen om midten af Serie A. De to hold, der inden dagens kamp lå henholdsvis på 12. og 11. pladsen, kom begge på tavlen. 

Først var det Chievos Lucas Castro, der bragte gæsterne foran efter 40 minutter. Efter en times spil udlignede Simone Verdi for hjemmeholdet, og 10 minutter senere bragte Dzemail Bologna foran med 2-1.

I kampens overtid udbyggede hjemmeholdet føringen, da Dzemail dukkede op igen og scorede til 3-1. Og for at det ikke skal være løgn, scorede Bologna endnu engang i overtiden. To minutter efter var det nemlig Federico Di Francescos tur til at komme på tavlen. 4-1.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.