• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Lasse Sylvest Mikkelsen

Atalanta tog point fra Juventus

Andreas Cornelius startede inde for Atalanta, men blev udskiftet midt i første halvleg, da de fik 2-2 mod Juventus på hjemmebane.

Af Lasse Sylvest Mikkelsen

Atalanta har fået en fin start på sæsonen, hvor de blot har tabt to af sæsonen første seks kampe. Juventus derimod havde inden dagens kamp hentet seks sejre i lige så mange kampe.

Det startede også planmæssigt for Juventus, som var foran med 2-0 efter bare 25 minutters spil.

Først bragte nyindkøbet fra Fiorentina, Federico Bernardeschi, favoritterne foran, da han var det rette sted på det rette tidspunkt og nemt kunne prikke en ripost i mål til 1-0.

Bare tre minutter efter var han så i oplæggerens rolle, da han sendte en stikning videre til Gonzalo Higuain, som iskoldt udplacerede Atalanta-målmanden.

Men efter en halv times spil kom Atalanta tilbage i kampen ved Mattia Caldara, som på en ripost bragede bolden ind i et tomt net fra kort afstand.

Minuttet efter blev Andreas Cornelius taget ud og erstattet af Josip Ilicic.

Midt i anden halvleg kom så udligningen. Alejandro Gomez sendte et indlæg ind i feltet, hvor Bryan Cristante vandt sin hovedstødsduel og sendte bolden ind i venstre side af målet.

Ti minutter før tid var Andreas Cornelius' angrebsmakker, Andrea Petagna, ved at smide resultatet på gulvet, da han to hånden til hjælp inde i eget felt.

Heldigvis for ham og holdkammeraterne brændte Paulo Dybala det efterfølgende straffespark.

Resultatet betyder, at Juventus indtager en andenplads efter Napoli, som fortsat er ubesejret i Serie A. Atalanta placerer sig midt i tabellen på en 11. plads med 9 point.

Superliga

Mere Superliga

Fokus