• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Avis: Inter forhandler med Sampdoria om Joachim Andersen

Danske Joachim Andersen kan ligeså godt have et par flyttekasser klar, lader det til.

Af Oliver Okstrøm

Den danske midterforsvarer Joachim Andersen har i den seneste tid været sat i forbindelse med klubber som Tottenham og Manchester United, men Serie A-klubben Inter lader til at være tættere på Sampdoria-spilleren.

Det skriver den italienske sportsavis Corriere dello Sport.

Andersen har i denne sæson leveret et meget højt niveau i Serie A, hvor han har været meget medvirkende til, at Sampdoria er på syvendepladsen i den bedste italienske række, hvor de stadig har gode muligheder for at tage en af de europæiske pladser.

Det har ligget i kortene, at Joachim Andersen først ville skifte klub til sommer, men Inter er tilsyneladende meget tændt på at lave en handel allerede i januar, hvor de i første omgang vil lave en lejeaftale til 75 millioner kroner, hvorefter de kan lave en permanent aftale til sommer. Tidligere har et tal på omkring 45 millioner været nævnt, og dermed lader det til, at buddet er steget.

Føromtalte avis mener desuden at vide, at Inter er meget optimistiske omkring deres chancer for at få fingrene i den danske forsvarsspiller allerede i januar, hvor de altså kan få ham for næsen af United og Tottenham.

Når Inter er så opsatte på at hente nyt til forsvarskæden, så hænger det sandsynligvis sammen med, at Miranda ser ud til at være på vej væk fra klubben - og så mangler holdet en midterforsvarer i truppen.

Tilbage i sommeren 2017 skiftede Joachim Andersen til Sampdoria fra Twente, og nu kan det altså se ud til, at det kun bliver til omkring halvandet år i klubben for ham. Som ungdomsspiller var Andersen både i FC København og FC Midtjylland, inden han skiftede til hollandsk fodbold.

Superliga

Mere Superliga

Fokus