• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Maurizio Sarris frikøbsklausul lød på cirka 45 millioner kroner, men så meget betalte Juventus langt fra for at få fingrene i drømmetræneren

Af Mikkel Sloth

Dårligt var Massimiliano Allegris farvel til Juventus en realitet, før den daværende Chelsea-manager Maurizio Sarri blev nævnt som den oplagte afløser. I går blev det så officielt, at Sarri forlader Chelsea og bliver ny træner hos de seneste otte års italienske mestre.

Sarri havde kontrakt med Chelsea for yderligere to sæsoner, og derfor skulle Juventus naturligvis finde checkhæftet frem for at købe ham fri af de nykårede Europa League-mestre. 

Frikøbsklausulen lå angiveligt på 6 millioner euro, cirka 45 millioner kroner. Så meget har Juventus dog langt fra betalt. Faktisk har de ifølge Tuttosport kunne nøjes med at betale en million euro, cirka 7,5 millioner kroner.

Årsagen skal findes i, at Sarri selv ytrede et stort ønske om at vende hjem til Italien efter kun en enkelt sæson i England. Dermed var han selv en aktiv del af forhandlinger mellem Juventus og Chelsea, da italienerens egne ønsker altså kraftigt påvirkede prisen.

Maurizio Sarri har skrevet under på en kontrakt med Juventus for de kommende tre år, hvor han udover at genvinde det italienske mesterskab skal forsøge endelig at vinde Champions League-trofæet til 'den gamle dame'.

Superliga

Mere Superliga

Fokus