• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Jørgensen

Bænket Benatia utilfreds med situationen i Juventus

Bænket Benatia utilfreds med situationen i Juventus
Foto: Getty Images

Medhi Benatia er ikke tilfreds med den mængde af spilletid, som han får i Juventus, og han er ikke afvisende over for at forlade klubben.

Af Morten Jørgensen

I Juventus er glæden nok relativt stor over, at Leonardo Bonucci er vendt tilbage efter en afstikker i AC Milan. Det er dog gået ud over Medhi Benatia.

Den marokkanske landsholdsspiller har kun fået begrænset spilletid i denne sæson, og det adskiller sig fra sidste sæson, hvor han fik lov til at spille rigtig mange minutter for den italienske mesterklub. Ikke overraskende irriterer reservetjansen også den 31-årige forsvarer.

- Jeg har det svært ved kun at spille her og da. Sidste år gjorde jeg det godt, fordi jeg spillede mere konsekvent. Desværre gør jeg ikke det i år. Det er en del af mit job, og jeg arbejder hårdt på at være klar, men det er ikke en rar situation, fortæller han til La Stampa.

- Det er normalt, at jeg ikke nyder det. Jeg er 31, og jeg vil spille mest muligt. Januar? Lad os se, hvad der sker, hvordan jeg bliver brugt, om Juventus stadig har brug for mig, og om Allegri vil have mig, siger midterforsvareren.

I denne sæson har Medhi Benatia blot spillet fem kampe for Juventus, som han i sidste sæson spillede 32 kampe for.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.