• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Nicolai Dupont

Balotelli var tæt på Juventus inden Milan-skifte

Den italienske angriber afslørede i dag, at en fejl var skyld i, at havnede i AC Milan i stedet for Juventus.

Af Nicolai Dupont

Et mindre heldigt ophold i AC Milan var faktisk slet ikke planen for Mario Balotelli, der i 2015/2016-sæsonen var udlejet fra Liverpool. I virkeligheden sigtede angriberen 150 kilometer længere mod vest, hvor Juventus stod klar. 

- Inden mit skifte til Milan var det meningen, at jeg skulle til Juventus. Men der kom nogle problemer, så transferen gik ikke igennem, siger han til Football Italia.

Læs også: Balotelli: Jeg troede, at Ligue 1 ville være lettere

Balotelli er i dag på vej tilbage i topform i den franske Ligue 1. Seks mål har han scoret i sæsonens første 12 kampe for OGC Nice, der i øjeblikket ligger på førstepladsen. 

Der har ellers været langt mellem snapsene for italieneren, der i AC Milan kun scorede et enkelt mål i 20 kampe. Men det skyldes småskader ifølge Balotelli selv.

- Sinisa Mihajlovic (daværende cheftræner i klubben, red.) har ret, når han siger, at mit andet ophold hos AC Milan var ringe kun på grund af fysiske problemer.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AGF - Brøndby IF

Begge hold går ind til kampen med gode sejrsstimer i ryggen, men begge kan ikke fortsætte. Læs vores optakt til en af dansk fodbolds klassiske storkampe.

Optakt: AaB - AC Horsens

AC Horsens har ikke vundet i de seneste seks udekampe i Superligaen men møder et AaB-hold, der har topscoreren skadet. Hvem vinder søndag i Aalborg?