• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Andreas Arp

Barzagli imponeret af "nådesløs" Ronaldo: Han vil aldrig tabe

Barzagli imponeret af
Foto: Getty Images

Cristiano Ronaldos træningsindsats har allerede gjort indtryk på de nye holdkammerater i Juventus.

Af Andreas Arp

Den 33-årige portugisiske verdensstjerne og femdobbelte Ballon d'Or-vinder Cristiano Ronaldo valgte tidligere på sommeren at sige farvel og tak til Real Madrid.

Ronaldo kom til den spanske kongeklub fra Manchester United i 2009, men her ni år, 438 kampe og 450 mål senere er portugiseren taget til Juventus for at søge nye udfordringer i karrierens efterår. 

Cristiano Ronaldo har fået fuld spilletid i holdet første tre Serie A-kampe, men det er endnu ikke blevet til et eneste mål, og det er meget sigende for Ronaldos karriere og historik noget, der bliver bemærket.

Blandt Ronaldos nye holdkammerater er man dog langt fra bekymret. De er allerede blevet overbevist om, at portugiseren kommer til at bidrage positivt:

- Det er den mindste af vores bekymringer, fordi når han første begynder at score mål, stopper han ikke igen. Han har vist igennem hele sin karriere, at han ved, hvordan man scorer mål, og det er vi slet ikke i tvivl om. 

- Det er en fornøjelse at træne med ham. Han smitter med sin energi, og han har en utrolig lyst til at arbejde. Det giver noget mere til omklædningsrummet, siger Juventus-forsvareren Andrea Barzagli til football-italia.net og fortsætter:

- Jeg er særligt imponeret over hans nådesløshed i træningen - selv når vi bare fjoller rundt i indlægs- og afslutningskonkurrencer. Han vil aldrig tabe, og det siger en del om hans karakter og mål om altid at være den bedste. Det er noget, som driver hele holdet fremad, siger italieneren.

Juventus har på trods af Cristiano Ronaldos startvanskeligheder fået maksimum point i de første tre kampe. Efter landsholdspausen møder de Sassuolo, der ligeledes er kommet godt fra start i den italienske Serie A. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus