• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Morten Jørgensen

Bonucci: Holdkammerat var selv skyld i racisme

Bonucci: Holdkammerat var selv skyld i racisme
Foto: Getty Images

Leonardo Bonucci mener, at Moise Kean havde en andel i at, at han blev udsat for racisme tirsdag aften.

Af Morten Jørgensen

I slutningen af Serie A-kampen mellem Cagliari og Juventus fik det unge angrebstalent, Moise Kean, scoret til 0-2, og det fejrede han med at stille sig op foran hjemmeholdets mest hårdkogte fans og juble. Det fik de allerede eksisterende racistiske tilråb til at eskalere.

Bundrutinerede Leonardo Bonucci var en af de første, der forsøgte at hive Moise Kean væk fra situationen, og efter kampen var Juventus-spilleren klar i mælet og sagde, at den unge angriber selv havde opfordret til racisme.

- Kean ved, at når han scorer, skal han fokusere på at juble sammen med sine holdkammerater. Han ved, at han kunne have gjort noget anderledes. Der var racistiske ytringer efter målet. Blaise (Matuidi, red.) hørte det og var vred. Jeg mener, at skylden er 50-50, fordi Moise skulle ikke have gjort det, og fansene skulle ikke have reageret på den måde.

- Vi er professionelle. Vi skal sætte et eksempel og ikke provokere nogen, fortalte Leonardo Bonucci til Sky Sport Italia efter kampen.

Leonardo Bonucci havde scoret det første mål i kampen.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.