Buffon blev hyldet i sidste Juve-kamp

Gianluigi Buffon blev klappet af banen, da han blev udskiftet i sin sidste kamp som Juventus-målmand.

Efter 17 år i klubben stod Gianluigi Buffon lørdag eftermiddag sin sidste kamp i Juventus-målet, og det blev fejret med en sejr.

Juventus besejrede nemlig Hellas Verona med 2-0 i en kamp, hvor de dog først kom på måltavlen i anden halvleg. Fem minutter inde i anden halvleg kunne Daniele Rugani således bringe hjemmeholdet foran, inden Miralem Pjanic udbyggede føringen med et flot frisparksmål kun to minutter efter.

Efter 65 minutter stoppede dommeren kampen midlertidigt, og så fik den legendariske målmand den hyldest, han fortjente. Han fik lov til at kramme sine medspillere, inden en glad Buffon blev klappet af banen for at blive erstattet af Carlo Pinsoglio.

Herefter havde klublegende god tid til at gå en æresrunde, hvor han kunne hilse på de fremmødte Juventus-fans.

Ti minutter efter Buffons udskiftninge reducerede Alessio Cerci for Hellas Verona, men det blev ved det for gæsterne. 2-1 blev dermed slutresultatet, og Gianluigi Buffon fik altså en sejr i sin 656. og sidste kamp.

Også Stephan Lichtsteiner blev klappet af banen i overtiden, da han også forlader klubben efter syv sæsoner i Torino.