2016-03-24 20:39
Foto: Alessandro di Marco/Polfoto

I Juventus nyder man godt af offensive Alvaro Morata, men den italienske storklub kan fortsat miste storprofilen til Real Madrid.

Det var spændende at følge reaktionen, da Alvaro Morata i juli 2014 skiftede fra Real Madrid til Juventus. Angriberen havde ikke fået meget spilletid i Spanien, og det var usikkert, om han ville løfte sig i Serie A. Hos Juventus har Morata dog leveret for alvor, og har været en magtfaktor for klubben i både den hjemlige liga samt i Champions League. 

Den store succes har man måske luret i Real Madrid på forhånd. I hvert fald bliver Morata ofte rygtet tilbage til Real Madrid, der endnu skulle kunne gøre brug af en klausul om tilbagekøb. Dette også selvom hovedpersonen selv forleden udtalte, at han gerne ville blive i Italien. 

I Juventus-truppen ved man dog, at Morata kan være til låns: 

- Efter at have læst alle aviser og lignende, ser det ikke ud til at hverken Morata eller klubben har ret meget at sige. Det er Real Madrid, der skal bestemme sig, da der er en klausul om tilbagekøb. Hvad spilleren selv eller klubben mener, er det bedste, ser ud til at være ligegyldigt. Det er Real Madrid der bestemmer over hans fremtid, siger Juve-keeper Gianluigi Buffon på et pressemøde med det italienske landshold. 

Alvaro Morata har i denne sæson scoret ti gange i samlet 40 optrædener. 

SENESTE NYT...
OP | NED

AFSTEMNING

Hvor god er Christian Eriksen lige nu?