Buffon tog tre straffespark da Juventus slog Inter i ærkerival-testkamp

Juventus vandt over Inter efter straffesparkskonkurrence efter 1-1 i den ordinære spilletid, hvor De Ligt lavede selvmål og Ronaldo scorede på frispark.

Der blev onsdag eftermiddag dansk tid spillet Derby d'Italia i træningsturneringen International Champions Cup, da Juventus og Inter tørnede sammen. Her endte det med 1-1 i den ordinære tid, mens Juventus trak det længste strå i den efterfølgende straffesparkskonkurrence, hvor Gianluigi Buffon blev den helt store helt med tre redninger.

Med til kampen var den tidligere FC Nordsjælland-spiller Nikolai Baden Frederiksen med på en 16-mand stor bænk for Juventus, men han var ikke blandt de spillere, som Maurizio Sarri undervejs sendte på banen.

Det begyndte ikke efter planen for Juventus, som kunne se holdets dyre nyindkøb Matthijs de Ligt lave et uheldigt selvmål efter blot ti minutters spil, hvor han forsøgte at komme i vejen for et hjørnespark, men i stedet fik han styret bolden i eget mål.

I anden halvleg kom Juventus dog igen, da Cristiano Ronaldo sendte et frispark i kassen til 1-1, hvor bolden undervejs blev rettet af af Inters mur. Selvsamme Ronaldo kunne senere have afgjort kampen, da han rundede Inters målmand Padelli, men han nåede ikke at sparke inden målmanden kom tilbage igen og snuppede bolden. Dermed måtte der straffesparkskonkurrence til.

Efter de fem første forsøg til hver havde tilbagevendte Gianluigi Buffon reddet to Inter-forsøg, men med et skud over mål af Adrien Rabiot og et forsøg på overliggeren af Federico Bernardeschi betød, at der stod 3-3.

Ved Inters sjette skud blev det endnu engang til en redning fra Buffon, og så sørgede Demiral for sejren med en sikker afslutning.