• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Christian Nørgaard må undvære træneren i Fiorentinas skæbnekamp

Christian Nørgaard og Fiorentina er kommet i store problemer, og hvis alt går galt i sidste spillerunde, så rykker klubben ned. Samtidig er cheftræner Montella blevet karantæneramt.

Af Oliver Okstrøm

Det er gået helt galt for Christian Nørgaards Fiorentina i den seneste tid, hvor Firenze-mandskabet ikke har vundet i de seneste 13 kampe - og med fem nederlag i træk er traditionsklubben kommet i nedrykningsfare.

I sidste spillerunde skal Fiorentina møde en anden danskerklub, Lukas Leragers Genoa, som bliver den helt store skæbnekamp. Dog må Fiorentina undvære klubbens cheftræner Vincenzo Montella på bænken. 

Det har det italienske fodboldforbund meldt ud tirsdag.

Årsagen er, at Montella er blevet tildelt en karantæne på to spilledage, da han kritiserede dommeren i kampen mod Parma søndag, som endte med at træneren blev vist ud. Det fik Montella til at slå på et reklamebanner, så en anden person kom til skade.

Fiorentina er tre point over nedrykningsstregen og Genoa, inden weekendens runde, og hvis det ender med et nederlag til Genoa, mens Udinese får point og Empoli vinder, så rykker 'Viola' ned.

Hvis Fiorentina ender med at rykke ned, så vil Christian Nørgaard ikke være den første dansker, der er med til at sende klubben ned i næstbedste række. Da Brian Laudrup spillede for dem i 1992/93-sæsonen endte det nemlig med nedrykning i en sæson, hvor man pludselig også gik helt ned.

Superliga

LIVE: Scoring i Brøndby!

Et skadesplaget Brøndby-mandskab får besøg af AaB i Superligaens sene søndagskamp. Følg opgøret her - LIVE, minut for...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: AaB - Esbjerg fB

To målfattige mandskaber mødes i Aalborg søndag eftermiddag, så det ligner alt andet end en målfest. Men alligevel kan det godt blive en intens og spændende match.