• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Danilo er i gang med lægetjekket i Juventus

Det sidste er ved at være på plads med handlen, som drejer sig om Cancelo og Danilo.

Af Oliver Okstrøm

Manchester City-højrebacken Danilo mangler kun det obligatoriske lægetjek fra at være ny spiller i Juventus. Det er desuden noget, som bliver foretaget denne morgen, og så kan en større handel falde på plads.

Juventus selv har allerede vist billeder af, at Danilo er ankommet i lufthavnen, og han er nu i gang med at få testet kroppen igennem hos de italienske mestres J Medical-bygning.

Derefter skulle det være planlagt, at han kommer til at træne med sine nye holdkammerater i klubben, inden han skriver under på en femårig kontrakt, som skulle være omkring 30 millioner kroner plus bonusser værd om året.

Danilo kommer til Juventus som en del af en handel, som sender Joao Cancelo til Manchester City for 225 millioner kroner, hvor man altså får Danilo med oveni. Tirsdag var Cancelo til lægetjek i City, og dermed er handlen ved at være helt på plads.

Den brasilianske back kom til Manchester City i 2017 fra Real Madrid, hvorefter han har spillet 34 Premier League kampe.

I Juventus har man i denne sæson også hentet spillere som Matthijs de Ligt, Gianluigi Buffon og Aaron Ramsey til klubben.

Superliga

Mere Superliga

Fokus