Dansk Genoa-helt drillede dommer: Tænkte, jeg havde lidt i banken

Lukas Lerager jublede over sin scoring for Genoa med at drille dommeren, men frygtede ikke en advarsel.

Lukas Lerager scorede forladen Genoas sejrsmål mod Sampdoria, og det fejrede han med lidt drilleri mod kampens dommer. Danskeren frygtede dog ikke en advarsel, siger han til TV 2 Sport.

Den 27-årige midtbanespiller scorede sejrsmålet knap 20 minutter før slutfløjtet, men allerede i kampens første halvleg havde Lukas Lerager faktisk også fået netmaskerne til at blafre. Det mål blev dog annulleret for offside efter en VAR-gennemgang. Og det fik altså Lerager til at stikke lidt til dommeren, da han scorede med et hårdt skud fra kanten af feltet i anden halvleg.

I jubelscenen pegede han på dommeren og sit øre og indikerede, at dommeren også kunne få VAR til at kigge på det mål.

- Det er en speciel situation, men det var bare noget, der faldt mig ind, da vi scorede til 2-1. Det var spas og løjer, siger Lukas Lerager til TV 2 Sport og tilføjer:

- Da vi spillede hjemme mod SPAL, kom samme dommer ind og skulle have isbad hos os, så jeg tænkte, at jeg havde lidt i banken.

Som forventet fik danskeren da heller ikke en advarsel.

Målet var endvidere med til at spille Genoa tættere på overlevelse i Serie A. Klubben har i skrivende stund fire point ned til Lecce, der er under stregen, og der resterer tre spillerunder.