• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Kenneth Jensen & Sebastian Stanbury

Dansk stortalent forlænger med Sampdoria: Der er stor interesse i ham

Stortalentet Joachim Andersen har forlænget sin aftale med Sampdoria med et år - dermed holder italienerne storklubberne fra døren en rum tid endnu. Der er stor interesse i ham, lyder det fra Andersens far.

Af Kenneth Jensen & Sebastian Stanbury

Et af dansk fodbolds største talenter kan se frem til markant bedre lønforhold i den italienske Serie A-klub Sampdoria. Klubben har netop annonceret en forlængelse af danskerens kontrakt.

22-årige Joachim Andersen har leveret fremragende præstationer for klubben, og præstationerne har fået nogle af Europas største klubber til at se nærmere på Andersen. At der er interesse, er ingen hemmelighed.

Men i forsøget på at holde storklubberne fra døren noget tid endnu, har italienerne altså valgt at forlænge aftalen med danskeren med et enkelt år, så den nu løber til sommeren 2022.

Dermed binder det tidligere FC Midtjylland-talent sig til Sampdoria, der købte danskeren af Twente tilbage i sommeren 2017.

- Vi har de seneste uger forhandlet med Sampdoria, og kontrakten er nu blevet forlænget til 30. juni 2022, med markant forbedrede vilkår. Der er p.t. stor interesse fra mange andre klubber, men nu er kontrakten forlænget, og så er der ro på og tid til at træffe den næste rigtige sportslige beslutning. Om et eventuelt skifte bliver i det kommende transfervindue eller om et år må tiden vise, siger Joachim Andersens far, Jacob Andersen, til Tipsbladet om forlængelsen.

Andersens far har talt med Tipsbladet, der fredag bringer en stor og yderst interessant fortælling om forsvarsspilleren, der har så stor succes i det italienske.

Du kan købe Tipsbladet, der udkommer sammen med Ekstra Bladet hver fredag.

Superliga

Mere Superliga

Fokus