• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Danskertrio er kommet skidt fra start: Træneren i farezonen i Genoa

Foto: Getty Images

Serie A-klubben Genoa med Peter Ankersen, Lukas Lerager og Lasse Schöne i truppen har problemer, og derfor kan et skifte på trænerposten være på vej.

Af Oliver Okstrøm

I den italienske danskerklub, Genoa, har man fået en forfærdelig begyndelse på denne sæson, og efter det seneste nederlag i den bedste italienske række, der endte 1-2 til Milan, befinder holdet sig under nedrykningsstregen.

Det har fået spekulationerne om et trænerskifte i gang i de italienske medier, og det skulle ikke komme bag på både La Gazzetta dello Sport, Sky Sport Italia og Sportitalia, at der er kommet en ny træner i klubben efter landskampspausen.

Læs også:Startdebut til Ankersen, da Genoas danskertrio tabte

I øjeblikket har Genoa både Peter Ankersen, Lasse Schöne og Lukas Lerager i truppen, som alle er kommet til indenfor det sidste års tid, men til trods for den danske forstærkning, så har holdet det svært i Serie A. 

Genoas nuværende cheftræner Aurelio Andreazzoli kan derfor måske komme ud for at skulle lede efter et nyt job indenfor de kommende uger, og erstatningen har de tre førnævnte medier også et bud på.

Læs også:Ajax opkalder prisen for månedens mål efter dansk målmager

Her bliver der peget på, at den næste træner for danskertrioen kan blive den tidligere mestertræner fra Leicester, Claudio Ranieri, ligesom Stafeno Pioli og Davide Nicola bliver nævnt som muligheder.

Endvidere bliver det også nævnt, at ærkerivalerne fra Sampdoria, der er på sidstepladsen, ligeledes sigter efter en ny træner, hvor Ranieri og Pioli bliver nævnt som redningsfolk i nedrykningskampen.

Læs også:Storkamp venter i Parken: Her er Danmarks trup mod Schweiz

Læs også:Italiensk back slemt skadet: Roma-ophold er i fare

Læs også:Ronaldo-mål hjalp Juventus til sejr over bundhold

---------------------------

Se masser af Europa League med Tottenham, Arsenal, AC Milan og Nice med Kasper Dolberg til spotpris på Dplay. SE MERE HER.

Superliga

Optakt: Randers FC - SønderjyskE

Efter skuffelsen mod FC Nordsjælland skal Randers FC forsøge at rejse sig mod SønderjyskE, der er startet sæsonen for...

Optakt: Lyngby BK - OB

To hold, der ikke er kommet specielt godt fra start i denne sæson, mødes i Lyngby i en yderst vigtig kamp.

Mere Superliga

Fokus