Den vilde sæson fortsætter: Juventus tog sejren mod Roma

Juventus fortsatte den ubesejrede stime i Serie A, da det blev til en sejr på hjemmebane mod Roma.

Forud for kampen mod Roma havde Juventus spillet 16 kampe i Serie A, og blot én gang havde Juventus sat point til. Situationen var en helt anden for Roma, som blot havde vundet seks kampe. Derfor var der heller ikke nogen tvivl om, at Juventus var storfavorit.

Det var også Juventus, der på eget græs dominerede kampen mod Roma, og flere gange blev Robin Olsens evner mellem stolperne testet i første halvleg. Den tidligere FC København-målmand kunne dog ikke holde Mario Mandzukic’ afslutning efter 35 minutter ude af netmaskerne.

Den kroatiske angriber steg til vejrs på kanten af det lille felt, og han pandede Mattia De Sciglios indlæg i kassen til en fortjent Juventus-føring.

Gennem anden halvleg viste Juventus, at klubben er i besiddelse af et enormt stærkt forsvar. Roma blev ikke tilladt mange chancer, og Juventus kontrollerede begivenhederne ganske fint.

Det endte med en sejr på 1-0 til Juventus, som nu har vundet 16 ud af 17 kampe og fortsat er ubesejret.