• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Denis Vavro får én kamps karantæne for provokerende opførsel

Foto: Getty Images

Den tidligere FC København-profil er blevet idømt en kamps karantæne for provokerende opførsel.

Af Victor Risager

Lazio slog i weekenden Fiorentina i en kamp, der bød på en særdeles dramatisk afslutning.

Efter kampens slutfløjt var Fiorentinas stjerne Franck Ribery nemlig så utilfreds med dommernes præstation, at han valgte at skubbe til en af linjedommerne, hvilket resulterede i et rødt kort. Men også Lazios forsvarsspiller Denis Vavro gjorde sig bemærket, selvom han ikke kom i aktion i opgøret.

Den tidligere FC København-profil opførte sig ifølge det italienske fodboldforbund ”provokerende” overfor Fiorentinas fans, mens han var på vej tilbage til omklædningsrummet, og det har nu kastet en straf af sig.

Denis Vavro har nemlig fået en kamps karantæne, så han misser midtugekampen mod Torino. Det bekræfter Lazio. Ifølge Sky Sports Italia har han også fået en bøde på knap 5.000 euro – svarende til 37.500 kroner.

Læs også:Serie A er på mode hos landsholdsspillerne: Kvaliteten er blevet bedre

Det er ikke godt nyt for Denis Vavro, der hidtil ikke har fået meget spilletid i Lazio. Blot to gange har han været i aktion i Serie A i denne sæson, mens det dog er blevet til fuld tid i Lazios tre Europa League-opgør hidtil.

Mens Vavro har fået en kamps karantæne, har Franck Ribery fået en længere karantæne for sit dommerskub. Franskmanden har nemlig fået en karantæne, der gælder de kommende tre kampe.