• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Jonas Kongerslev Nygaard

Dortmund: Serie A-topscorer vil spille for os

Dortmund: Serie A-topscorer vil spille for os
Illustration

Borussia Dortmunds direktør Hans-Joachim Watzke fortæller, at Ciro Immobile, der er topscorer i Serie A, meget gerne vil skifte til den tyske topklub.

Af Jonas Kongerslev Nygaard

Ciro Immobile har haft en forrygende sæson i Torino. Angriberen, der er halvt ejet af Juventus, har banket hele 21 mål i kassen for Serie A-sekseren, og det gør ham til topscorer i hele ligaen med to scorede mål mere end Carlos Tevez.

De gode præstationer har fået Immobile til at drømme stort, og han har på det seneste været sat i forbindelse med et skifte til flere storklubber. Nu melder Borussia Dortmund sig på banen og siger, at Immobile selv skulle være meget forhippet på at skifte til Bundesliga-topholdet.

- Jeg kan bekræfte, at spilleren Immobile meget gerne vil skifte til os, fortæller Dortmunds direktør Hans-Joachim Watzke til Bild.

Torino og Juventus deler ejerskabet på Immobile, og det betyder, at forhandlingerne inkluderer de italienske mestre, selvom han ikke har spillet for Contes mandskab siden 2012.

- Det er et kendt faktum, at vi har været i Italien for at udveksle tanker med Juventus og få mere information, lyder det videre fra Watzke.

Ciro Immobile kæmper desuden i øjeblikket for en plads i Cesare Prandellis VM-trup, og med en position som Serie A-topscorer kan han ikke gøre meget mere for at anbefale sig selv til turneringen i Brasilien.

Superliga

Optakt: Brøndby IF - Esbjerg fB

Endnu en vigtig kamp i jagten på tredjepladsen, bronzemedaljer og europæisk fodbold. Esbjerg har overtaget mod Brøndb...

Mere Superliga

Fokus