• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Dropper James Rodriguez: Napoli vil hente Ligue 1-bomber

Foto: Getty Images

Napoli vil efter sigende hente 24-årige ivorianer, der scorede 22 mål i Ligue 1 i sidste sæson.

Af Victor Risager

Napoli har denne sommer været en af favoritterne til at hente James Rodriguez i Real Madrid, men nu ser det ud til, at de har opgivet at hente den colombianske profil.

I stedet har de efter sigende rettet fokus mod Lilles ivorianske profil Nicolas Pepe, og de skulle allerede være enige med den franske klub om en pris.

Ifølge transfereksperten Gianluca Di Marzio fra italienske Sky Sports vil Lille være tilfredse med at modtage mellem 450 og 500 millioner kroner samt Napolis 22-årige kantspiller Adam Ounas, der har imponeret for Algeriet ved Africa Cup of Nations.

Nicolas Pepe var den helt store profil for Lille, der i sidste sæson sluttede på andenpladsen i Ligue 1. På 38 kampe formåede han at score 22 mål, hvilket kun blev overgået af Paris Saint-Germains Kylian Mbappe, der scorede 33. Pepe leverede samtidig 11 assist.

Tidligere har den 24-årige ivorianer været sat i forbindelse med klubber som Liverpool og Bayern München.

Superliga

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. ...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: Esbjerg fB - AaB

Det kan meget vel komme til at handle om nerver, tålmodighed og endnu flere nerver, når Esbjerg fB hjemme møder AaB. Hvem vinder?

Optakt: AGF - Randers FC

Superligaen er endelig på programmet igen, og ingen kampe har vi ventet længere på end denne. Den bliver afgørende for top 6.