• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Victor Risager

Durmisi: Føler mig tættere og tættere på holdet

Riza Durmisi føler, at han kommer tættere og tættere på holdet i Lazio.

Af Victor Risager

Riza Durmisis første halvår i Lazio var ikke nogen udpræget succes. I efteråret havde den danske venstreback langt til spilletid og måtte nøjes med otte kampe i den lyseblå trøje, mens han også døjede med et par skader.

Det fik også flere medier til at rapportere, at han allerede kunne være på vej videre fra Lazio efter et halvt år, men Durmisi forlod ikke Lazio i januar.

Læs også: Durmisi med Serie A-startdebut i Lazio-sejr

I stedet fik han for nylig startdebut i Serie A, da Lazio slog Frosinone, og han føler nu, at han kommer tættere og tættere på holdet.

Det fortæller han til BT

- Jeg føler mig tættere og tættere på holdet. Min konkurrent er heller ikke 25 år, og det har hele tiden været planen, at jeg skulle overtage pladsen. Der har selvfølgelig været en tilvænningsperiode, og jeg er rendt ind i diverse småskader, men nu føler jeg endelig, at jeg er ved at ramme en god rytme, fortæller Durmisi. 

Durmisi understreger til gengæld, at han ikke har vundet en plads på holdet endnu. Det sker dog inden længe, fastslår han.

Foruden kampen mod Frosinone har Durmisi i løbet af januar også fået indhop mod Novara og Inter i Coppa Italia. I den seneste Serie A-kamp mod Empoli i midtugen sad danskeren dog på bænken i alle opgørets 90 minutter.

Superliga

Hobro-kant misser OB-kamp

Peter Sørensen har ikke mulighed for at gøre brug af Oliver Thychosen, når han fredag skal sætte holdet til kampen mo...

Mere Superliga

Fokus