Durmisi med Serie A-startdebut i Lazio-sejr

Riza Durmisi fik sin første Serie A-start siden skiftet til Italien, da Lazio mandag vandt med 0-1 over Frosinone.

Riza Durmisi har ikke fået alverden med spilletid i Lazio, udover at han har været en fast del af holdets Europa League-kampagne. Mandag fik han så sin startdebut i ligaen, da han og Lazio tog en 0-1 sejr på udebane over Frosinone.

Durmisi spillede hele kampen på Lazios venstre wingback, og her kunne han efter 29 minutter se dommeren pege på pletten. En Frosinone-spiller blev revet ned i feltet, men efter en VAR-gennemgang besluttede dommeren sig for at annullere kendelsen.

Efter 36 minutter tog Lazio så i stedet føringen, da Felipe Caicedo sparkede gæsterne i front. Angriberen modtog bolden på kanten af feltet fra Luis Alberto, og efter et fint træk bragede angriberen føringen i kassen.

Efter pausen kørte Lazio sejren hjem, og Riza Durmisi kan på trods af en advarsel i kampens overtid glæde sig over en sejr i sin startdebut i Serie A.

Lazio ligger med sejren på sjettepladsen i Serie A.