• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Gustav Tornby

Dybala advarer: Higuain får det ikke nemt i Juventus

Dybala advarer: Higuain får det ikke nemt i Juventus
Foto: Polfoto/Steven Paston

Juventus-angriberen Paulo Dybala advarer sin holdkammerat og landsmand Gonzalo Higuain om, at det ikke bliver nemt at få en plads i startopstillingen.

Af Gustav Tornby

De forsvarende Serie A-mestre fra Juventus brugte hele €90 millioner for at hente Gonzalo Higuain fra ligarivalerne Napoli oven på en fantastisk 2015/16-sæson, hvor han scorede imponerende 38 kasser i 42 kampe. 

Men Paulo Dybala fortæller nu, at landsmandens prisskilt ikke garanterer en plads i Massimiliano Allegris startopstilling - og henviser til truppens bredde. 

- Vi kan håbe på, at han hjælper os med at score mange mål og at han kan hjælpe os i ligean. Det bliver svært for ham i Juventus fordi der er så meget konkurrence. Mario (Mandzukic, red.) gør det allerede godt, fortæller Dybala til La Gazzetta dello Sport. 

Foruden Gonzalo Higuain har Juventus indtil videre hentet Miralem Pjanic, Marko Pjaca, Dani Alves og Medhi Benatia. 

Superliga

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke...

Mere Superliga

Fokus

Optakt: OB - AaB

OB har tabt tre kampe i træk og mærker presset i en svær sæson-afslutning, hvor det mandag aften gælder AaB, der ikke har tabt i de seneste tre runder.

Optakt: Brøndby IF - FC Midtjylland

Brøndby var inde i en god periode, men har siden tabt et par kampe i streg. Nu venter så et opgør mod FC Midtjylland, der håber på at kunne trække yderligere fra i toppen af Superligaen.