Dybala og Ronaldo sænker bundhold

Paulo Dybala og Cristiano Ronaldo nettede begge, da Ronaldo slog Frosinone 3-0 i Serie A og bragte sig 14 point foran Napoli i stillingen.

Juventus har gang i en historisk sæson i Serie A, hvor storklubben pløjer over den ene modstander efter den anden.

Napoli er det eneste mandskab, der kan skimte Den Gamle Dame i tabellen, men fredag aften kunne Cristiano Ronaldo og co. alligevel spille sig hele 14 point foran Napoli med en sejr hjemme mod Frosinone.

Og det blev som forventet en overkommelig sag for Juve, der ikke tog lidt på opgaven, selvom der venter en Champions League 1/8-delsfinale mod Atletico Madrid om få dage.

Paulo Dybala åbnede målscoringen efter fem minutter, da han blev sat op af Ronaldo, og ti minutter senere headede Bonucci bolden i nettet til 2-0.

Ronaldo ville selvfølgelig også på tavlen, og det kom portugiseren små 20 minutter efter pausen med hans 19. mål i Serie A i sæsonen.

Herefter blev både Ronaldo, Bonucci og Khedira udskiftet for at spare kræfterne til Champions League, mens Juve cruisede 3-0-sejren hjem.

Juventus har vanvittige 66 point efter 24 kampe og har blot smidt point via tre uafgjorte kampe. Klubben er stadig ubesejret i Serie A.