• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Serie A Oliver Okstrøm

Efter første sæson i klubben: Ronaldo forstærker Juventus' indtægter

Cristiano Ronaldo har nu været i Juventus i lidt mere end et år, og man kan allerede se effekterne af skiftet i Torino.

Af Oliver Okstrøm

Da Juventus hentede den portugisiske verdensstjerne Cristiano Ronaldo fra Real Madrid for omkring 790 millioner kroner, så blev han klubbens dyreste spiller nogensinde. Det ser dog ud til, at pengene er godt givet ud.

Det skriver den Torino-baserede sportsavis Tuttosport.

Siden Ronaldo ankom til klubben i sommeren 2018 har Juventus oplevet stor fremgang på de sociale medier med et hop fra 49,7 millioner følgere til 83,8 millioner følgere, som har hjulpet dem i forbindelse med sponsoraftaler, melder avisen.

Blandt andet skulle trøjesponsoren Jeep være klar til at forhøje deres bidrag fra nuværende 120 millioner kroner til 375 millioner kroner. Derudover har man også oplevet, at Adidas har lavet en aftale til 380 millioner kroner med de italienske mestre efter Ronaldo kom til klubben.

Dermed er det altså ikke kun med de sportslige briller, at Juventus' har fået meget ud af Ronaldo, da det kommercielle i den grad også følger med.

Ronaldo scorede 21 mål i 31 Serie A-kampe i sidste sæson, hvor det også blev til endnu et mesterskab for norditalienerne.

Superliga

Mere Superliga

Fokus